Kdo smo

Razvijalci spletnih in mobilnih aplikacij

Smo team, ki rad opravlja svoje delo. Najpogosteje to zadošča, da je naročilo izvedeno brezhibno.

Naročnikom želimo pomagati pri njihovem uspehu. Da bi nam to uspelo, se ves čas učimo. Pri svojem delu uporabljamo različna orodja.

Načrtujemo, oblikujemo in izdelujemo butične visoko kakovostne mobilne in spletne aplikacije za vse večje platforme. Nenehno iščemo najboljšo uporabniško izkušnjo, kakovost in uporabnost.

Od spletnih do mobilnih aplikacij. Edinstven dizajn, prilagojen potrebam uporabnika..

k

Razvoj spletnih strani

Razvoj spletnih strani glede na vaše želje, potrebe in proračun. Vse izdelane spletne strani so odzivne in prilagojene delovanju na vseh sodobnih napravah, tako da ni pomembno preko katere naprave vaše potencialne stranke dostopajo. V vseh primerih bo vaše spletno mesto videti strokovno, enostavno za uporabo in polno funkcionalno glede na to, ali je bila stran obiskana preko namiznega računalnika, prenosnika, tabličnega računalnika ali mobilnega telefona.

Storitve podpore

Spletno gostovanje, migracija podatkov in spletnih strani, razvoj po meri, izdelava varnostnih kopij, posodobitve, spremljanje in preprečevanje vdorov ter prilagojena podpora (v delovnem času).

Razvoj mobilnih aplikacij

Razvoj mobilnih aplikacij glede na vaše želje potrebe in proračun. Želite pristno mobilno aplikacijo za iOS ali Android ? Pokličite za ponudbo. Potrebujete hibridno mobilno aplikacijo ? Ni problema. Morda pa se še niste odločili katera tehnologija bi bila najboljša za vas? Tudi tukaj vam pomagamo, ker smo strokovnjaki za načrtovanje, oblikovanje in strategijo uporabe mobilnih aplikacij. Ne glede na to za katero platformo se boste odločili, vam bo naša ekipa pomagala in ugotovila katera tehnologija vam bo najbolje ustrezala.

OblikovanjE in načrtovanje

Dobro načrtovana in oblikovana spletna stran zagotavlja, da obiskovalci hitro razumejo vašo ponudbo ali izdelek tudi brez predhodnih informacij.

Orodja, ki jih uporabljamo pri svojem delu

KAJ menijo O NAS

BMA Studio je za nas naredil privlačno in enostavno spletno stran za predstavitev ponudbe naše restavracije, katere vsebino lahko hitro prilagajamo (dnevni jedilnik in objava zanimivih novic). Podpora, ki nam jo nudijo je kakovostna in hitra.

Boštjan Menart

ustanovitelj in direktor, Soba102

Naše partnerstvo z BMA Studio se odraža v številnih projektih na katere smo resnično ponosni. Na našo spletno stran in mobilne aplikacije za festivale. Vedno so profesionalni, delo je opravljeno pravilno in v predvidenem roku. Vedno najdejo rešitve za zapletene situacije.

Madea Mojca Majhen

ustanoviteljica in direktorica, Paideia Events

Toplo jih priporočam vsakomur, ki razmišlja o izdelavi mobilne ali spletne aplikacije. Ekipa je prilagodljiva, koristna z nasveti in vedno hitro odzivna. Sam delam z BMA Studio že več let (na področju razvoja mobilnih aplikacij in spletnih strani).

Darjo Rot

Ustanovitelj in direktor, Nika Records

Sodelovanje z ekipo BMA Studio je vedno pozitivna izkušnja. Vedno najdejo prave rešitve za spletne strani in mobilne aplikacije, ki ustrezajo našim strankam. Definitivno bi BMA Studio priporočala vsem, ki cenijo učinkovitost in profesionalnost.

Urša Kovačič

Direktor projektov, ArnoldVuga+

Če želite lepo in kakovostno spletno stran, ki bo pripomogla k vaši razpoznavnosti ne odlašajte in jih kontaktirajte takoj. Spletna stran je bila narejena v dogovorjenem roku in točno tako, kakor smo želeli, da je

Žiga Andoljšek

Direktor, EKOLJ

Kakovostna izdelava, hitra odzivnost in prilagodljivost ter predvsem prijazen in profesionalen pristop. Priporočam!

Nataša Prebil, dr.dent.med.

dr.dent.med., Prenadent

PODOBNI Projekti

S ponosom vam predstavljamo nekaj naših dokončanih projektov, da se lažje odločite o izgledu vaše nove spletne strani ali mobilne aplikacije.
Dani Beča  Zagrebu
Laibach
Golden Drum Festival
Grupa Dondon

Skupaj ustvarimo
nov projekt!

Pišite nam ali nas pokličite za dodatne informacije.
info@bma-studio.com